Home | Contact | Sitemap vrijdag 14 augustus 2020   
 

Werkwijze

Pompen

Foto's

Vacatures

Certificering

Pompen                                                                                                                   Terug

 

 

Bij verticale en horizontale bemalingen wordt veelal gebruik gemaakt van plunjer-pompen. De capaciteit kan variŽren van 15m≥/u tot 60m≥/u. Voor bronbemalingen wordt het meest gebruik gemaakt van een pomp met 60m≥ lucht-waterverplaatsing per uur. In gevallen met eventueel een limiet op de hoeveelheid opgepompt of geloosd water, kan worden overgegaan op het toepassen van een doseerkraan ofwel een pomp met een kleinere capaciteit.
 
 
Afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse kan worden gekozen uit verschillende varianten.
 
 
      
 
Electrische pompen (380V / 3 fasen)
Deze pomp is geschikt voor bouwplaatsen waar krachtstroom voorhanden is. Bijkomend voordeel is dat er nagenoeg geen periodiek onderhoud gepleegd hoeft te worden. Tevens is het geheel bedrijfszeker en heeft een stille werking.
 
 
     
 
            
 
Geluidgedempte dieselpompen
Op plaatsen waar geen krachtstroom voorhanden is, worden er dieselpompen ingezet die zeer geluidsarm zijn, namelijk 50 dB (!) op 4 meter afstand gemeten. Dit betekent dat de pompen zonder problemen zelfs in een woonwijk kunnen worden toegepast. Het periodiek onderhoud wordt geheel door ons verzorgd.

 

 

         

 
Voor saneringswerkzaamheden beschikken wij over speciale kleine plunjer pompjes tot 15 m3/uur

 


Tevens zijn er vuilwaterpompen en dompelpompen met verschillende capaciteiten te huur.

 
Om de goede kwaliteit en een maximale zuig- en pershoogte te waarborgen, worden alle pompen, alvorens ze weer voor een nieuw project worden ingezet, volledig nagekeken en getest.
 
             
                                                                                                                                    Terug
    

 

                             
    Hosting & Design by RealDesign